Voorzieningen

Bewoners van Schuytgraaf beschikken over veel moderne voorzieningen. Voor warm-te en licht is zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Gezondheidszorg bevindt zich voor iedereen op korte afstand. Er is onderwijs en kinderen kunnen er vrijuit spelen. Boodschappen doen bewoners in de buurt.

Milieuvriendelijk warmtenet

Schuytgraaf krijgt een milieuvriendelijk warmtenet. Restwarmte van de Nuon wordt via water in een gesloten leidingnet naar de woningen gebracht.

De voordelen zijn groot. Je hoeft de kraan maar open te draaien en er is heel snel warm water. Verschillende kamers kun je afzonderlijk verwarmen. Omdat de temperatuur niet afhankelijk is van één centrale thermostaat.

De afwezigheid van een gasinstallatie verkleint de kans op ongelukken. Je bespaart ruimte. Er is slechts een kleine unit in de meterkast nodig waardoor de warmte de woning binnenkomt. Je kookt elektrisch. Kortom: snel, veilig en milieuvriendelijk.

Winkelen

Schuytgraaf krijgt eind 2008 een eigen winkelcentrum. Direct bij NS-station Schuyt-graaf komt een gevarieerd aanbod van winkels, horecagelegenheden en enkele kantoorpanden. Het winkelcentrum wordt ongeveer 8100 m2 groot. Vaststaat dat er een grote Albert Heijn komt. Ook is het de bedoeling dat er een discountsupermarkt komt.

Gezondheid

Schuytgraaf krijgt een gezondheidscentrum in het centrum van de wijk. Daarin komen huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, een apotheek, thuiszorg en ouderen- en gehandicaptenzorg.

Onderwijs

Schuytgraaf krijgt drie brede scholen. Een brede school biedt niet alleen basisonder-wijs, maar ook kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Er komt in de brede scholen zowel openbaar als bijzonder onderwijs.
 

Woningaanbod

Zoek in meer dan 50.000 woningen

Zoek een woning:

Vul een plaats of postcode in...
Prijsklasse

Woningaanbod aangeboden door:

Nieuwbouwwoningen.nl

Woningennet.nl

 

Inrichting

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een bedrijf bij u in de wijk?


Klik op de categorie voor meer informatie over keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers etc.

 

 

Uw bedrijf gratis aanmelden? Klik hier

 

Gratis inrichtingbrochures aanvragen?

Keuken brochures

Vloer brochures

 

Online woonwebshop voor keuken, badkamer, wonen, slapen, tuin en vele andere artikelen

 

  Lees verder...    
\
Overige wijken
Kanaaloevers
Nagtegael
Kadijken
Poortwijk
Schuytgraaf
Piekenhoef
Boechorst
Dragonder Oost
Aanbiedingen

 

Advertentie

 

Wooninformatie

 

Advertentie

 

BIJN Solutions